Föreningsstämma, brev och driftsinformation

På grund av rådande situation med coronavirus har styrelsen beslutat att avvakta med datum för ordinarie föreningsstämma och återkommer när vi vet mer.

Många har fått ett brev från Telia angående att Årjängs Nät har beslutat att byta driftsansvarig från Telia Öppen Fiber till MittNät. Där var även en prislista bifogad som gällde företagsabonnemang. Brevet är felutskickat och alla privatkunder kommer få ett nytt brev från Telia där detta framgår. Telia beklagar det inträffade.

Under perioden 4-15 maj kommer driften av nätet flyttas från nuvarande driftsansvarig Telia Öppen Fiber till MittNät där Årjängs Nät numera är delägare. De allra flesta kommer att kunna ha kvar sin nuvarande operatör och blir det några förändringar kommer du få information i förväg om vad som gäller. Mer att läsa finns på Årjängs Näts hemsida:
https://www.arjang.se/sv/Arjangs-fibernat/Om-oss/Nyheter/Omlaggning-av-fibernatet/

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.